Veronica Petersson -40kg
Home Deltagare Veronica -40 kgEnstaka inlägg

Veronica -40 kg Vinnare av Halvseklets ViktVäktare

När Covid bröt ut och högt BMI var en av riskfaktorerna startade Veronica sin hälsoresa med ViktVäktarna. Hon hade funderat på det ett tag men insikten “Jag vill inte dö” blev ett incitament som skulle förändra hela hennes liv.

Då hade hon svårt att knyta skorna utan att bli andfådd och fick pausa i trapporna. Hon valde ett medlemskap på ett år och nu, över ett år senare, är hon fortfarande medlem och 40 kg lättare. Med detta har hennes livsmotto istället ändrats till “Jag vill leva”. Veronica är piggare och rörligare än någonsin och “tröttdagarna” som tidigare var flera varje vecka är ett minne blott.

Numera är jag pigg i både kropp och själ och stark både fysiskt och mentalt. Innan jag startade med ViktVäktarna samlade jag massa inspiration av andra runt omkring och pratade med de som gjort liknande hälsoresor. När jag samlat in all information gick mitt eget startskott. Jag valde att gå ner 20 kg innan jag la till träningen. Jag vet att jag mår bra av den och den är mycket lättare att få till nu när jag väger mindre.

Veronica är själv en stor inspiratör i ViktVäktarnas eget Community där hon dagligen delar med sig av tankar, tips och insikter.