Home Möt vår juryEnstaka sida

Möt vår jury

Karin Nileskog

(Kostexpert ViktVäktarna)

Karin började sin resa hos ViktVäktarna som medlem för att sedan i många år arbeta som coach parallellt med rollen som kostexpert. Hon delar gärna med sig av all kunskap, och klokskap, hon samlat på sig under åren och hon brinner för att förmedla att det inte finns någon motsättning mellan god mat och en hälsosam vikt.

Jonas Hallberg

(Ambassadör ViktVäktarna)

Stjärnstylist Jonas Hallberg gick med i ViktVäktarna för att skapa nya hälsosamma vanor och komma i form. Han hade under flera års tid levt ett ganska ohälsosamt liv som ledde till både övervikt och dåliga värden. Han hade bland annat högt blodtryck och skyhöga kolesterol- och blodfettvärden. Han har varit ambassadör för ViktVäktarna sedan 2019 och nu, 20 kilo lättare, är hans värden mycket bättre och han säger själv att han känner sig både piggare, fräschare och lite snyggare!

Maria Björkholtz

(Content editor ViktVäktarna)

I sitt arbete som content editor kommer Maria i kontakt med många av våra framgångsrika medlemmar och hon vet hur inspirerande det kan vara att ta del av andras framgångar. Marias nyfikenhet och genuina intresse för människor visar sig i alla de artiklar hon skrivit om våra medlemmar och hon ser nu framåt att få intervjua och skriva om våra finalisters insikter och hälsovinster.