Home Dags att kora Halvseklets ViktVäktareEnstaka sida

Dags att kora Halvseklets ViktVäktare 1972 kom ViktVäktarna till Sverige. I år fyller vi 50 och vi vill då passa på att lyfta fram våra medlemmar genom att utse Halvseklets ViktVäktare!

Wow, vilken härlig uppslutning och vilka inspirerande historier vår jury har fått ta del av. Tack alla som delat med sig av sina historier. Det låter kanske som en klyscha men med tanke på alla hälsovinster som deltagarna gjort, är alla vinnare!

Det var inte lätt men juryn har nu enats om 6 finalister som har berört lite extra.

Vinnaren presenteras här och på ViktVäktarnas sociala kanaler 23/11.

Bland alla som röstar lottar vi ut 10 exemplar av vår kokbok 50 favoriter.

Om Halvseklets ViktVäktare

Vi vet att en stor inspirationskälla är att se hur andra lyckats skapa en hälsosam livsstil. Därför letar vi efter personer som har en inspirerande hälsoresa att dela med sig av. Det handlar inte om antal kilon utan om hälsovinster i ett större perspektiv.

Våra sex finalister får alla en snygg och praktisk kylryggsäck full med produkter från ViktVäktarna. Personen som utses till Halvseklets ViktVäktare får dessutom ett presentkort på GoGift på 5000 kr där man själv kan välja sin gåva bland 1000-tals varumärke, produkter och upplevelser!

Juryn

Juryn består av Karin Nileskog (Kostexpert ViktVäktarna), Maria Björkholtz (Content editor ViktVäktarna) och Jonas Hallberg (Ambassadör ViktVäktarna). Läs mer om vår jury här.